Technicien Surface jobs in Kuurne

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 36 jobs
SODALIS CORPORATION SCRL-FS
Mont-de-l'Enclus +1 location
Sodalis Corporation est une société coopérative à finalité sociale, elle est reconnue comme entreprise d'insertion par la Région Wallonne.
Pour un de nos client reconnu dans le nettoyage professionnel dans le Hainaut, nous recherchons des techniciens de surface. Horaire en fonction de la demande.
Dhr. Tom Delmotte
Kortrijk
Technicien de surface 24 mois. U staat in voor het dagelijks poetsen van onze lokalen, openbare ruimtes en burelen. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Josephine Velghe
Kortrijk
Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen. Je zoekt een job in Kortrijk en een uitdagende job in de schoonmaak. Hierbij voer je taken uit van A tot Z.
Rosita Moerman
Kortrijk +1 location
Technicien de surface 6 mois. Bij Care zijn we op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker bij onze klant Barco te Kuurne.
Dhr. Matts Godts
Roeselare
Technicien de surface 6 mois. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex · Opvolgen van een goed stockbeheer · Schoonmaakmateriaal onderhouden ·…
Rosita Moerman
Kortrijk
Technicien de surface 6 mois. Care is op zoek naar een medewerker schoonmaak bij onze klant in Kortrijk. Dagelijks werk je van 6u tot 9u.
Rosita Moerman
Kortrijk
Technicien de surface 6 mois. Bij Care zijn we op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker bij onze klant te Kortrijk. Je werkt dagelijks van 6u tot 9u.
Mevr. Samantha
Kortrijk
Technicien de surface 24 mois. DivBen jij een ster in schoonmaken en woon je in de regio van kortrijk? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
Rosita Moerman
Kortrijk
Technicien de surface 6 mois. Bij Care zijn we op zoek naar een gemotiveerde scoonmaakmedewerker bij onze klant te Kortrijk. Maandag van 17u tot 19u45.