Technicien Surface jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 44 jobs
Mevr. Peeters Annick
Bruges
Poetsen van bewonerskamers en gemeenschappelijke ruimten binnen het woonzorgcentrum. Niveau non précisé Domaine non précisé. Kennis van de nederlandse taal.
vacatures Tordale
Torhout
Technicien de surface 6 mois. Tordale is gevestigd in Torhout en Lichtervelde en biedt ondersteuning in leren, wonen, werken en vrije tijd aan een 350-tal…
Dhr. Curd Couckuyt
Hooglede
Technicien de surface 6 mois. Domein Vossenberg is een feestzaalcomplex in Hooglede en richt zich op 3 pijlers. Private - feesten voor alle gelegenheden.
Dhr. Werner Devriendt
Roeselare
Technicien de surface 24 mois. Je staat in voor het poetsen van de leefruimtes van woningen waar jongeren begeleid samen leven. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Ria Christiaens
Tielt
Technicien de surface 24 mois. Schoonmaken kamers en gemeenschappelijke ruimtes internaat opdienen en opruimen 4 ontbijten en 2 avondmalen huishoudelijke taken.
Aurelia Chariamonte
Kortrijk
Technicien de surface 6 mois. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van sanitaire voorzieningen. Als toiletdame/ heer sta je in voor de hygiëne en de…
Dominique De Smet
Kortrijk
Technicien de surface 6 mois. Algemeen onderhoud burelen, reinigen burelen, stofzuigen, dweilen, ... Maandag en Dinsdag regio Roeselare van 6u-12u Woensd…
Heidi Blancke
Bruges
Technicien de surface 24 mois. Schoonmaker / schoonmaakster gezocht voor regio Brugge : Général 3ème degré Enseignement général secondaire.
Dhr. Bunyamin Ozçelik
Kuurne
Technicien de surface 6 mois. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers schoonmaak om te werken in het ringshopping van Kuurne.
Dhr. Matts Godts
Roeselare
Technicien de surface 6 mois. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex · Opvolgen van een goed stockbeheer · Schoonmaakmateriaal onderhouden ·…