Technicien Surface jobs in Maldegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 16 jobs
Martine Van Nieuwenhuyse
Maldegem
Net houden van gemeentelijke gebouwen, zodat een aangename omgeving voor de collega’s en voor de burgers ontstaat. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Els Braeckman
Lievegem
Het Woon – en Zorgcentrum De Linde vzw is een Christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum voor 138 zorgbehoevende ouderen. Technicien de surface 6 mois.
Dhr. Jürgen Boone
Bruges +1 location
ENTRIO is gespecialiseerd in kantorenschoonmaak. In West-Vlaanderen en de regio Aalter, Deinze, Gent. Samen met ons team van 130 enthousiaste poetscollega’s…
Mevr. Saskia De Groot
Bruges +1 location
Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken,… Technicien de surface 24 mois.
Cindy Vandenheede
Oostkamp
Voor ons Leef- en zorgdorp Sint-Jozef zijn wij op zoek naar een geschikte medewerker. Reinigen van toegewezen lokalen, gangen, ... Technicien de surface 6 mois.
Mevr. Melissa Baele
Aalter
Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de burelen, de showroom en het magazijn van het hoofdkantoor te Aalter - Je… Technicien de surface 24 mois.
Mevr. Christine Van Wetswinkel
Bruges
Schoonmaakwerkzaamheden op afdelingen, diensten en burelen. Toepassen van specifieke werkmethoden uit het vakdomein en hanteren van de benodigde apparatuur.
Marie Fransen
Blankenberge
Je staat in voor het onderhoud van de sanitaire gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het park. Technicien de surface 6 mois. Je bent vrij op zondag.
Mevr. Tine Feys
Bruges
Wij zoeken een nieuwe medewerker die start om 05.30h tot 13.30h in een 5-dagenweek. Technicien de surface 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Nathalie Meheus
Bruges
Reinigen fabrieksruimtes, refters, sanitaire blokken, ... Technicien de surface 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. 6u00 tot 12u00 OF Start: