Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Technicien Surface jobs in Nevele

Page 1 of 19 jobs
Evi Van de Steene
Ghent
Technicien de surface 24 mois. … Als medewerker van ons schoonmaakteam sta je in voor het hygiënisch schoonmaken van patiëntenkamers,.
Mevr. Els Braeckman
Lievegem
Technicien de surface 6 mois. … Het Woon – en Zorgcentrum De Linde vzw is een Christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum voor 138 zorgbehoevende ouderen.
Mevr. Isabelle Cordewiner
Ghent
Technicien de surface 24 mois. … Het schoonmaken van de centrale ruimtes, kantoren en sanitair. Afstoffen, stofzuigen en dweilen van vloeren (met kuismachine).
Mevr. Vuylsteke Lies
Ghent
Technicien de surface 24 mois. … Daphne is op zoek naar een voltijdse poetsdame of -heer voor de schoonmaak van het bedrijf te Sint-Denijs-Westrem.
kristof Standaert
Ghent
U onderhoud de burelen U poetst voertuigen langs binnen U strijkt en wast textiel U rijd het gras af en voert klein tuin onderhoud uit.
Mevr. De Bock An
Ghent
Technicien de surface 24 mois. … Wij zoeken een verzorgde, gemotiveerde poetsvrouw/-man die zelfstandig in detail kan werken voor het onderhoud van kantoren,…
Mevr. Jessica Calcoen
Ghent
Technicien de surface 6 mois. … Poetsen kamers bewoners en gemeenschappelijke ruimten Jobtime: 38 uur per week Vast uurrooster:…
Vuylsteke Sophie
Deinze
Technicien de surface 6 mois. … DivOL U bent verantwoordelijk voor de volledige dagdagelijkse en periodieke schoonmaak van voornamelijk operatiezalen en…
Mevr. Christelle Verheecke
Ghent
Wij zijn opzoek naar gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Jij zal er instaan voor het dagelijks onderhoud van kantoren, sanitair en bijhorende ruimtes.
Bram van Baarle
Ghent
Technicien de surface 24 mois. … Border-box;Je zorgt voor het schoonmaakwerk op een campus van Arteveldehogeschool.li data-level=1 data-list={[000]} style=box…