Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Technicien Surface jobs in Roeselare

Page 1 of 49 jobs
Dhr. Matts Godts
Roeselare
Technicien de surface 6 mois. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex · Opvolgen van een goed stockbeheer · Schoonmaakmateriaal onderhouden ·…
Pour un de nos client reconnu dans le nettoyage professionnel dans le Hainaut, nous recherchons des techniciens de surface. Horaire en fonction de la demande.
Tu es technicien(ne) de surface ou intéressé(e) par ce secteur et tu as envie de t’investir dans la plus grande société de services au monde ?
Dhr. Werner Devriendt
Roeselare
Technicien de surface 24 mois. Je staat in voor het poetsen van de leefruimtes van woningen waar jongeren begeleid samen leven. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Mathieu T.
Roeselare
Technicien de surface 6 mois. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar gemotiveerde collega's die een nieuwe uitdagen willen aangaan.
Annelies Tessier
Roeselare
Technicien de surface 24 mois. Je staat in voor het poetsen en onderhouden van diverse bedrijfslocaties : Je start iedere morgen om 6u.
Dhr. SPRUYTTE Matthieu
Torhout
“ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in…
Aurelia Chariamonte
Kortrijk
Technicien de surface 6 mois. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van sanitaire voorzieningen. Als toiletdame/ heer sta je in voor de hygiëne en de…
Mevr. Lepouttre Lucy
Kortrijk
€13,28 per uur
Technicien de surface 6 mois. Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster Full-time regio West-Vlaanderen.
Mevr. Steffi Lust
Kortrijk
Voor een schoonmaakbedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker die instaat voor het poetsen van kantoren, burelen etc.