Technicien Surface jobs in Tessenderlo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 23 jobs
Mevr. Ilse Andries
Beringen
Technicien de surface 24 mois. Schoonmaak van schoolgebouwen Beringen - Lummen. Niveau non précisé Domaine non précisé. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen.
Dhr. De Meulemeester Geert
Tessenderlo
Technicien de surface 6 mois. Je staat in voor de schoonmaak van de leslokalen, burelen, sanitair,.... Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Mertens
Heusden-Zolder
Technicien de surface 6 mois. Voor hotel De Pits, Sterrenwacht 143 - 3550 Heuden-Zolder zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker, dit voor een 5…
Mevr. Veerle Poosen
Lummen +1 location
Technicien de surface 6 mois. Dagelijks onderhoud van kantoren / winkel / sanitair 20u/week Bedrijf in Lummen. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. van der Raaij Wesley
Leopoldsburg
Voor onze klant in Pelt zijn wij op zoek naar een nieuwe Kleener voor een deeltijdse tewerkstelling. Als Kleener sta je in voor het dagelijks onderhoud van een…
Jolien Millen
Hasselt
Technicien de surface 6 mois. De onderhoudsmedewerker maakt deel uit van de onderhoudsploeg in ons Salvator herstelverblijf. Werken in een tof team.
Jolien Millen
Hasselt
Technicien de surface 6 mois. De onderhoudsmedewerker maakt deel uit van de onderhoudsploeg. Hij/zij staat in voor het onderhoud (poetsen) gemeenschappelijke…
Dhr. Marc Welkenhuyzen
Hasselt
Wij zijn opzoek naar een schoonmaker/ster die wekelijks gemeenschappelijke trappenhallen wilt gaan poetsen Regio Hasselt. Een bruto uurloon van €13,1748.
Dhr. Kenny Oben
Aarschot
Technicien de surface 6 mois. Ter versterking van ons team is Care op zoek naar een schoonmaakmedewerker bij onze klant te Aarschot. Je werkt 2u in de week.
Dhr. Dimas Van Gorp
Lummen
Technicien de surface 6 mois. Care is op zoek naar een vlinder bij onze klanten in de regio Lummen. Als back-up van onze vaste medewerkers spring je in als één…