Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Technicien Surface jobs in Zolder

Page 1 of 32 jobs
Mevr. Ilse Andries
Beringen
Technicien de surface 24 mois. Schoonmaak van schoolgebouwen Beringen - Lummen. Niveau non précisé Domaine non précisé. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen.
Dhr. Mertens
Heusden-Zolder
Technicien de surface 6 mois. Voor hotel De Pits, Sterrenwacht 143 - 3550 Heuden-Zolder zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker, dit voor een 5…
Mevr. Marsili Sabrina
Zonhoven +3 locations
Technicien de surface 24 mois. Je staat in voor het dagelijks onderhoud van burelen en sociale lokalen in regio Zonhoven. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Jolien Millen
Hasselt
Technicien de surface 6 mois. De onderhoudsmedewerker maakt deel uit van de onderhoudsploeg. Hij/zij staat in voor het onderhoud (poetsen) gemeenschappelijke…
Dhr. Sleeckx
Zonhoven
Supermarkt cenb - Alvo Zonhoven kijkt uit naar een enthousiaste schoonmaakster (m/v). Samen met alle collega's zet je je dagdagelijks in voor een aangename…
Mevr. Veerle Poosen
Hasselt +1 location
Technicien de surface 6 mois. Dagelijks bij een vaste klant in Hasselt. Niveau non précisé Domaine non précisé. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Jolien Millen
Hasselt
Technicien de surface 6 mois. De onderhoudsmedewerker maakt deel uit van de onderhoudsploeg in ons Salvator herstelverblijf. Werken in een tof team.
Sabrina Marsili
Zonhoven +1 location
Technicien de surface 24 mois. Je staat in voor het dagelijks onderhoud van koelwanden in een grootwarenhuis, omgeving Limburg, in de vroege ochtend tijdens…
Dhr. Marc Welkenhuyzen
Hasselt
Wij zijn opzoek naar een schoonmaker/ster die wekelijks gemeenschappelijke trappenhallen wilt gaan poetsen Regio Hasselt. Een bruto uurloon van €13,1748.
Mevr. Marsili Sabrina
Genk
Technicien de surface 24 mois. Je staat in als vervanging voor het onderhoud van kantoren en sociale lokalen. Niveau non précisé Domaine non précisé.