Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,193 jobs
Mevr. Caroline Houtsaeger
Menen
Als installateur - service technicus beveiliging (camerabewaking, alarmsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging) werk je zelfstandig de installatie-,…
Ervaring / opleiding in de fietssector of als technieker is een pluspunt. DUUR:van 3 tot 24 maanden. AT DECATHLON THE GAME IS ON!
Mevr. Hilde Vanackere
Harelbeke
Je staat samen met je collega's in voor het dagelijks en preventief onderhoud van het machinepark van de tuftingafdeling en de afdeling geweven.
Als technieker nachtploeg ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productie- en de inpaklijnen. Wat verwachten we van jou.
Ben je een veelzijdige technieker die van aanpakken weet? Kan je zelfstandig werken en woon je in regio Kortrijk/Waregem/Roeselare? Het komt allemaal aan bod!
EEG Group
Gullegem
Als technieker middenspanning sta je in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks op buitenposten en cabines.
Annelies Ostermeyer
Kortrijk
Na een inwerk -en opleidingsperiode sta je in voor installatie, onderhoud en interventie van elektronische alarmsystemen (brand, inbraak, toegangscontrole en…
Dhr. Jasper Messely
Wevelgem
“Als Technieker heb je bij Alpro een belangrijke sleutelrol voor het preventief onderhoud van onze hypermoderne machines. Elke dag ziet er anders uit.
Concordia Textiles
Waregem
Je bent in staat de getouwen in te stellen aan de hand van voorschriften van de constructeur en technische fiches. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.
Dhr. Hans Vanackere
Kortrijk
Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud…