Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,194 jobs
Mevr. Caroline Houtsaeger
Menen
Als installateur - service technicus beveiliging (camerabewaking, alarmsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging) werk je zelfstandig de installatie-,…
Ervaring / opleiding in de fietssector of als technieker is een pluspunt. DUUR:van 3 tot 24 maanden. AT DECATHLON THE GAME IS ON!
Als technieker nachtploeg ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productie- en de inpaklijnen. Wat verwachten we van jou.
Mevr. Hilde Vanackere
Harelbeke
Je staat samen met je collega's in voor het dagelijks en preventief onderhoud van het machinepark van de tuftingafdeling en de afdeling geweven.
Ben je een veelzijdige technieker die van aanpakken weet? Kan je zelfstandig werken en woon je in regio Kortrijk/Waregem/Roeselare? Het komt allemaal aan bod!
EEG Group
Gullegem
Als technieker middenspanning sta je in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks op buitenposten en cabines.
Annelies Ostermeyer
Kortrijk
Na een inwerk -en opleidingsperiode sta je in voor installatie, onderhoud en interventie van elektronische alarmsystemen (brand, inbraak, toegangscontrole en…
Concordia Textiles
Waregem
Je bent in staat de getouwen in te stellen aan de hand van voorschriften van de constructeur en technische fiches. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.
Dhr. Jasper Messely
Wevelgem
“Als Technieker heb je bij Alpro een belangrijke sleutelrol voor het preventief onderhoud van onze hypermoderne machines. Elke dag ziet er anders uit.
Motrac Linde
Mouscron
Sterk communicatief en in staat je stijl hieromtrent aan te passen aan de gesprekspartner (klant, technieker, planning, enz.). Rijbewijs B is een must.