Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Technisch Commercieel Medewerker jobs in Zaventem

Page 1 of 164 jobs
Dhr. Willem Deboeck
Vilvoorde
Je hebt technisch inzicht en interesse om je in te werken in de technische specificaties van onze producten. Général 3ème degré Domaine non précisé.
Agilitas
Rotselaar
Om deze voorraad te beheren zij ze op zoek naar een medewerker voor de besteldienst; Een bedrijf actief in de levering van technische installaties voor sanitair…
Chris DESMET
Groot-Bijgaarden
De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...). Je volgt orders verder op:
Zowel administratief, commercieel als voor productenkennis. Je bent een teamspeler, klantvriendelijk, commercieel en flexibel. Wat wij van jou vragen:
Stegmann
Drogenbos
Ter versterking van de ploeg in ons filiaal in Drogenbos, zijn we op zoek naar een intern technisch-commercieel medewerker residentieel.
Dhr. Mathias Vanduffel
Huldenberg
De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...).
GRONDBANK
Brussels
Wij vinden het belangrijk **dat medewerkers zich goed voelen**. 40-uren week met glijdend uurrooster en **12 ADV dagen**, om een professionele dienstverlening…
Sien Olbrechts
Groot-Bijgaarden
De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...). Ervaring op de CSA is een pré;
De vereiste kwalificaties als Technisch Commercieel Medewerker zijn: Als Technisch Commercieel Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden:
BIOGROEI
Loonbeek
De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...). Optie 3/5, 4/5 of voltijds;