Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 555 jobs
Agilitas
Moorslede
Hou je van combinatie bureelwerk met werk in productie? Op zoek naar weekendwerk (bereid tot opleiding in de week)? Opvolgen van een correcte planning:
Josera
Roeselare
Instaan voor de bediening van een waterjet waarmee keukenbladen worden gemaakt in keramiek/inox volgens mal of tekening.
Agilitas
Menen
Je getuigt van technisch inzicht in procesinstallaties. Bij voorkeur heb je al ervaring als operator van een computergestuurde machine.
We zijn op zoek naar collega’s die handig en technisch aangelegd zijn. De Watergroep is een integraal waterbedrijf dat diensten levert binnen de hele waterketen…
Moorslede
Wens je deel uit te maken van ons gemotiveerd technisch team? Voor de functie van Operator Productie 2 ploegen behaalde je bij voorkeur een A2 diploma.
Versele-Laga
Ooigem
Na een grondige opleiding, word je volwaardig ingeschakeld in de productie, waarbij je zowel inpakwerk verricht als het machine-instelwerk aanleert.
Roeselare
Als operator zal je instaan voor: Je bent technisch sterk in opmeten en overbrengen van tekeningen. Wat wij van jou verwachten Jouw taken.
Agilitas
Moorslede
Ben je een verantwoordelijk persoon met technisch inzicht? Bereid te werken in 2-ploegen, vaste nacht of 3-ploegen (diverse opties mogelijk).
Agilitas
Menen
Heb jij ervaring als operator, of ben je technisch ingesteld zodat het instellen van machines je snel kan worden aangeleerd? Je hebt interesse in hout.
Je bent technisch aangelegd en je hebt ervaring met ponsmachines. Voor een firma zijn we op zoek naar een operator voor de ponsmachine.