Tekenaar jobs in Zaventem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 138 jobs
Als CAD tekenaar is het jouw taak om as-built plannen van HVAC en technische installaties aan te passen in CAD alsook de technische dossiers te digitaliseren.
Je tekent de inplanting uit van elektrische schakelborden en installaties. … Als elektrisch tekenaar werk je samen met een 8-tal ervaren collega’s.
ToMach Engineering
Brussels
Als Junior Tekenaar / Ontwerper Elektriciteit ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en… Excelleer jij als Junior Tekenaar / Ontwerper Elektriciteit?
Wil jij mee vorm geven aan de maatschappij van morgen? … Je bent een flexibele, communicatieve en innovatieve tekenaar, die zowel in team als autonoom kan werken.
Walter De Cauwer
Vilvoorde
Als gepassioneerd tekenaar, werkt u uw opdrachten uit met een grote graad van zorgvuldigheid en nauwkeurigheid, binnen de vooropgestelde planning.
Sibelga is de netbeheerder voor gas en elektriciteit in Brussel. Elke dag zetten onze 1 000 medewerkers zich in om 500 000 Brusselse gezinnen en ondernemingen…
Voor onze klant te Haacht zijn wij op zoek naar een tijdelijke Interieurarchitect -… Als Interieurarchitect- Tekenaar (m/v) beschik je over volgend profiel:…
ToMach Engineering
Brussels
Als Microstation Tekenaar ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. … Het bijwerken van de plannen. … Excelleer jij als Microstation Tekenaar?
2-Electricité - HVAC - Mécanique - Instrumentation - 1-Etudes, Conception & Réalisation d'Affaires. Intitulé de la fonction / poste.
Als Technisch Tekenaar Mechanica heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je werkt mee aan het ontwerp en de uitvoering van plannen voor infrastructuurwerken.