Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Tempo Team jobs in Opglabbeek

Page 1 of 153 jobs
Metaalbedrijf die via metaalbewerking totale producten afwerkt en levert. Momenteel zijn we op zoek naar een ophanger voor onze lakafdeling.
Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en poets je graag? Wil je zekerheid en deel uitmaken van het nummer 1 huishoudhulpen-team op de…
Voor onze klant te Maasmechelen zijn we op zoek naar een administratief medewerker om de Customer Service afdeling te versterken, dit voor een opdracht van 4…
Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en poets je graag? Wil je zekerheid en deel uitmaken van het nummer 1 huishoudhulpen-team op de…
Je kan werken aan een hoog tempo. Voor onze klant in regio Bilzen, zijn we op zoek naar een afwasser. Je werkt fulltime, je bent beschikbaar tussen 9u en 19u.
Je kan werken aan een hoog tempo. Tempo-team zoekt een enthousiaste en vlotte medewerker om de camionette in te laden en te lossen van materialen (zoals ovens,…
Een boetiek met een toffe werksfeer. Tempo-Team zoekt een parttime verkoopsmedewerker voor 20 uur voor een boetiek regio Neeroeteren.
Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.
Tempo-team zoekt een vlotte en klantvriendelijke receptionist(e) voor 30 à 32 uur in een wisselend uurrooster, regio Maasmechelen.
Voor een tof bedrijf te Genk zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Uw taak bestaat grotendeels uit het correct tellen van goederen.