The Lodge Group jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14 jobs
The Lodge Group
Leuven
Voor onze gastronomische feestzaal Hof ten Steen te Linter, zijn we op zoek naar studenten en flexi medewerkers in de zaal/bediening.
The Lodge Group
Tervuren
Enkele jaren ervaring als Chefkok/vakkennis brasseriesector/à la carte gebeuren. Je houdt van aansturen en werken in een team!
The Lodge Group
Leuven
Met passie voor de horeca voor volgende brasserie. U heeft ervaring als keukenmedewerker/vakkennis in de brasseriesector/à la carte gebeuren.
The Lodge Group
Heverlee
The Lodge Heverlee Kantineplein 1 3001 Heverlee. Voor onze brasserie in het hartje van Heverlee en nabij het Kasteel van Arenberg, zijn we op zoek naar een…
The Lodge Group
Limburg (province)
Voor onze brasserie te Hasselt zoeken we nog volop studenten en flexi medewerkers voor de bediening in de brasserie maar ook aan het ontbijt.
The Lodge Group
Leuven
Je bent flexibel, open minded en goed in de omgang met klanten. Je hebt een vlot werkritme en een aangename persoonlijkheid die je uitstraalt naar de klant en…
The Lodge Group
Flemish Brabant
The Lodge Tervuren Markt 6 3080 Heverlee. Met passie voor de horeca voor onze brasserie in Tervuren. Voor onze brasserie in het hartje van Tervuren, zijn we op…
The Lodge Group
Heusden-Zolder
Met passie voor de horeca voor volgende brasserie. Je bent flexibel, open minded en goed in de omgang met klanten. Je wordt betaald volgens ervaring.
The Lodge Group
Limburg (province)
Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: Je houdt van aansturen en werken in een team!
Dhr. Mertens
Heusden-Zolder
The Lodge-Group staat voor sfeervol en eigentijds logeren in mooie hotels waar u gelijkertijd kan lunchen en/of dineren in één van de gezellige brasseriën.