Tig Lasser jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 212 jobs
CHARLOTTE DEBRABANDERE
Staden
De geldigheid van de kwalificatie van de lassers opvolgen en controleren (licenties, ...). Sta je in voor maatwerk en/of seriewerk. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een plaatbewerker. U staat in voor het maken van onderdelen zoals leidingen in staalplaat.
Agilitas
Roeselare
Ervaring met tig- en halfautomaatlassen. Op zoek naar een gevarieerde functie? Onderhoud, herstellen en opbouwen van buizen en inox.
Dan ben jij TIG lasser waar wij naar opzoek zijn! Als TIG Lasser sta je in voor het kassen onze, inox meubels, vloergoten, dampkappen en diverse inox stukken.
Agilitas
Waregem
BSO 3e graad – richting Lassen - Constructie of gelijkgesteld door ervaring. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.
Ekopak
Tielt
TIG lassen van RVS onderdelen: Een ruime ervaring in TIG inox lassen is een must. Verschillende elementen (kleppen, pompen,…) onderling verbinden of op een…
PPCI
Zwevezele
U heeft ervaring met TIG- of MIG-lassen ( kennis aluminiumlassen is een pluspunt). Nauwkeurig het werk uitvoeren met een fijne afwerking is een noodzaak voor…
Jobmatch
Waregem
Jobmatch zoekt voor een bedrijf regio Roeselare een TIG-lasser. Je staat in voor het manueel lassen van aluminiumprofielen.
Als lasser mag je rekenen op een takenpakket met verantwoordelijkheid! Door je opgebouwde ervaring als lasser of relevante studies ben jij de geknipte kandidaat…
Concordia Textiles
Waregem
BSO 3e graad – richting Lassen - Constructie of gelijkgesteld door ervaring. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.