Tig Lasser jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 139 jobs
Dhr. Joël Karremans
Zonhoven
Wegens uitbreiding van onze zaak, zijn wij op zoek naar TIG-lassers - pijpfitters. Je voert laswerken uit in de voedingsindustrie (TIG lassen).
Mevr. Lien Theuwissen
Houthalen-Helchteren
Lassen van Aluminimum en Inox. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen. Je werkt in een fulltime functie.
TECHNICIANS
Beringen +1 location
Wij zijn op zoek naar TIG en MIG / MAG lassers, MET ervaring in het pijpfitten Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende Laswerken voor o.a.
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Voor een metaalbedrijf in Houthalen zoeken wij een lasser/monteur om op verplaatsing te werken. Soms werk je ook in de weekends, al is dit uitzonderlijk.
Agilitas
Opglabbeek
Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Voor een bedrijf in Opglabbeek dat onderhoud doet in Belgisch en Nederlands Limburg zijn wij op zoek naar…
Isabelle Wils
Heusden-Zolder
Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Als lasser-monteur bij zal je in deze job je geen moment vervelen, er is steeds weer iets anders te doen,…
TRIXXO JOBS Paal
Diepenbeek
Je kan Tig en Mig lassen *. Voor een innovatieve fabrikant van intelligente klimatisatie toepassingen regio Diepenbeek zoeken wij een **Tig Lasser****.
Je staat in voor het half automaat lassen van opleggers en aanhangwagens op basis van de plannen die je op de werkplek ontvangt. Van 0,5 tot 5 mm.
Mig- & Tig lassen -Kunnen plan lezen; Bedrijf te Zonhoven gespecialiseerd in inox maatwerk, zoekt een lasser/monteur. Wat je van ons krijgt.
Kristof Donn¿
Opglabbeek
Dit kan zowel met TIG, met elektrode, als met halfautomaat gebeuren. Als Pijpfitter-Lasser bij Leenders zul je je geen moment vervelen!