Tom De Wel jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 16 jobs
Hemelhoeve (heropening!)
Antwerp (city)
Solliciteren kan enkel via de website van de Hemelhoeve: We zorgen van bij de start voor de nodige professionele opleiding en begeleiding.
De deelwerking ArtiZan maakt geschenkmanden en gepersonaliseerde geschenken. Organiseren en begeleiden van creatief atelier met de doelgroep.
Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de kandidaten tot aan het contract en houdt de vinger aan de pols zodra de kandidaat gestart is.
Syntra West
West Flanders
De Syntra West-groep is de toonaangevende opleidingspartner voor al wie ondernemend is. Wij zoeken dan ook in de eerste plaats geen mensen met een didactisch…
Tom De Wel
Asse
De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...). Plannen volgens de verwachte verkoop. 3,5t en max. 8 plaatsen.
NH Brugge
Bruges
Daarbij ben je verantwoordelijk voor de mise-en-place en de à la minute bereiding van gerechten. Of via de buttons onderaan deze advertentie.
Of solliciteer via de buttons onderaan de pagina. Je komt terecht in een bedrijf dat constant vernieuwd en groeit, zo geven we de medewerkers de kans om mee te…
MOL
Staden
Wel zorg je voor de diverse administratieve taken die ermee gerelateerd zijn. Je staat in voor de dagelijks aansturing en correcte werkverdeling.
Tom Allard
Leuven
Gebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen. Te bespreken afhankelijk van de kandidaat. Technische specificaties van de informatica applicatie…
Misschien ben jij wel de persoon waar ik naar op zoek ben! Je geeft accurate ondersteuning aan de operationele activiteiten en levert de nodige input aan het…