Touroperator jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 17 jobs
Sunweb Group
Antwerp (city)
Sunweb Group Belgium is een jonge en dynamische online touroperator en dochteronderneming van de Nederlandse marktleider in de reissector.
U bent verantwoordelijk voor het organsieren van de reizen. Hiervoor heeft u op regelmatige basis contact met verschillende levaranciers.
Dhr. Kurt De Vreese
Bruges
De Brugse touroperator Transeurope is op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke medewerker ter versterking van het reserveringsteam.
TRANSEUROPE
Bruges
Is op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke medewerker ter versterking van het reserveringsteam. Je takenpakket bestaat onder andere uit:
Dit kan in een gelijkaardige functie zijn, maar ook in een andere productgerichte functie bij een Touroperator. Jouw takenpakket ziet er zo uit:
Dhr. Dennis Tavernier
Ostend
Je helpt bij de opvolging van de Online Travel Agencies en Touroperators. Holiday Suites is een scale-up verhuurservice, die comfortabele vakanties aanbiedt op…
HOLIDAY SUITES
Ostend
Je helpt bij de opvolging van de Online Travel Agencies en Touroperators *. Holiday Suites is een scale-up verhuurservice, die comfortabele vakanties aanbiedt…
Regelen van individuele of groepsreservaties voor klanten, touroperators en bedrijven en opvolging van de contracten. Kennis van IDPMS is een pré.
XKS CONSULTING
Wiekevorst
Als Belgische reisorganisator en touroperator creëren wij individuele en groepsverblijven op toegankelijke reisbestemmingen zoals Spanje, Canarische Eilanden,…
Je bent verantwoordelijk voor het in- en outchecken van de gasten, walk-inns te realiseren en een goede samenwerking op te bouwen met verschillende…