Transportplanner jobs in Roeselare

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 87 jobs
Julie Duvillier
Izegem
Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Junior Transportplanner.In deze functie help je de Senior Planner mee met het plannen van de ritten van…
Agilitas
Pittem
Heeft u ervaring als transportplanner? Heeft het Europese wegennet geen geheimen meer voor jou? De douanewetgeving, daar speel jij mee.
Mevr. Yael Verlie
Kortrijk
Je bent verantwoordelijk voor de effectieve eindplanning van de transporten. Je maakt de ritten gebaseerd op een statische weekplanning met een eigen insteek en…
Agilitas Professional
Ypres
Zin in een veelzijdige en uitdagende functie binnen transport? Goed in organiseren en plannen? Dan is deze vacature beslist iets voor u.
Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden.
TRANSPORTPLANNER (M/V) met onmiddellijk vast contract. Je beschikt als transportplanner over een hoger diploma (bv. Contract for an indefinite term.
Junior Dispatcher & Transportplanner - VASTE JOB. Als Dispatcher & Transportplanner werk je ook als back-up van uw collega transportplanner, waarbij je zelf kan…
Mevr. Charlotte Meul
Zwevegem
U staat in, samen met uw collegas voor de organisatieen de coördinatie van het logistieketransport gebeuren op maat van de klant.
Daarnaast ben je back-up van - én kan je doorgroeien naar de functie van transportplanner, waarbij je verantwoordelijk bent voor het plannen van alle uitgaande…
Voor een toonaangevend voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je takenpakket bestaat onder andere uit: