Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 112 jobs
TRIXXO JOBS HAM
Laakdal
Heb jij wel eens wat vrije tijd die je nuttig wil besteden ? Wil je nu en dan toch graag een centje bijverdienen ? … Je staat enkel in voor transport *.
TRIXXO JOBS HAM
Balen
Voor onze klant Regio Balen zoeken wij een elektricien ! … Aan de hand van een plan ga je kabel trekken *. Je gaat goten leggen en aansluitingen voorzien *.
TRIXXO JOBS BVBA
Wilrijk
Voor onze klant in Wilrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde draaier-frezer. Je staat voornamelijk in voor het draaien/frezen van metaal.
TRIXXO JOBS BVBA
Wilrijk
Voor onze klant in Wilrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde plooier. … Je werkt steeds op basis van een technische tekening en werkt de projecten volledig…
TRIXXO JOBS HAM
Varendonk
Voor een origine locatie met cateringservice zoeken wij een hulpkok om te assisteren bij trouwpartijen, dansfeesten, bedrijfsevenementen, zondag brunches e.d.
TRIXXO JOBS HAM
Balen
Voor een familie bedrijf dat dagelijks lekkere én kwalitatieve producten op ambachtelijke wijze maakt, zoeken wij een medewerker patisserie *.
TRIXXO JOBS GEEL
Herentals
Voor een klant in Herentals zijn we dringend op zoek naar een ploegbaas: U voert taken uit die te maken hebben met buitenschrijnwerk zoals ramen en deuren,…
TRIXXO JOBS HAM
Balen
Je hebt een eerste ervaring als metser *. Je bent in het bezit van een geldig VCA attest *. … Je kan zeer nauwkeurig werken *. … Je hebt ervaring in de bouw *.
TRIXXO JOBS GEEL
Olen
Voor onze klant gespecialiseerd in de voedingssector, zijn wij op zoek naar operators 2-ploegen voor onmiddellijke opstart.
TRIXXO JOBS BVBA
Wilrijk
Voor onze klant in Wilrijk zijn we op zoek naar een interieuradviseur *. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers in de showroom.