Post your CV - It only takes a few seconds

Trixxo Jobs Geel jobs

Page 1 of 33 jobs
TRIXXO JOBS GEEL
Geel
Voor onze klant regio Geel zijn wij dringend op zoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke opstart. Je kan vlot met een plateau overweg.
TRIXXO JOBS GEEL
Geel +1 location
Voor onze klanten regio Geel zijn wij dringend op zoek naar jobstudenten die graag een centje willen bijverdienen. Gerechten opdienen in de zaal.
TRIXXO JOBS GEEL
Geel
Voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Geel, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE bulk. Je start om 5u 's morgens en rijdt ongeveer 12u *Je rijdt 40 à 50 km…
TRIXXO JOBS GEEL
Geel
Voor onze klanten regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste flexi-jobbers horeca voor onmiddellijke opstart. Je wilt graag een extraatje bijverdienen.
TRIXXO JOBS GEEL
Herentals
Voor een klant in Herentals zijn we dringend op zoek naar een ploegbaas: U voert taken uit die te maken hebben met buitenschrijnwerk zoals ramen en deuren,…
TRIXXO JOBS GEEL
Olen
Voor onze klant regio Olen zijn wij op zoek naar gedreven plaatsers ramen en deuren voor onmiddellijke opstart.
TRIXXO JOBS GEEL
Herentals
Voor onze klant gespecialiseerd in de bouwsector zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders voor onmiddellijke opstart. Kennis schrijnwerk is een pluspunt.
TRIXXO JOBS GEEL
Herentals +1 location
Voor onze klant regio Herentals zijn wij op zoek naar dakwerkers (M/V)! Je staat op hellende en platte daken *Je gaat roofing branden *Je kan planlezen *Je…
TRIXXO JOBS GEEL
Turnhout
Voor onze klant in de bouwsector zijn wij op zoek naar plaatsers ramen en deuren voor onmiddellijke opstart. Je hebt een opleiding hout of schrijnwerk gevolgd.
TRIXXO JOBS GEEL
Herentals
Voor onze klant regio Herentals zijn wij op zoek naar leergierige dakwerkers voor onmiddellijke opstart (M/V)!