Trixxo Jobs jobs in Hasselt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 23 jobs
CLIXXS DIENSTENCHEQUES
Bilzen
Trixxo biedt een uitdagende baan met een zeer uiteenlopend takenpakket en enthousiaste collega's. Om een kantoor uit te bouwen en mee te werken aan de groei van…
TRIXXO JOBS LUMMEN
Zonhoven
Voor een bedrijf te Zonhoven zoek ik een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de installatie.
TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN
Nieuwerkerken
Als elektriciën bestaat je takenpakket voornamelijk uit het volgende: Elektriciteitswerken zelfstandig kunnen uitvoeren zoals kabelgoten plaatsen, verlichting…
TRIXXO JOBS HAM
Tessenderlo
Voor een hele toffe moderne zaak zoeken we DRINGEND een kapper/kapster voor 30u presteren in 5 dagen. Je bent op de hoogte van alle kleurtechnieken en brush…
TRIXXO JOBS LUMMEN
Herk-de-Stad
Voor onze klant regio Limburg zijn we op zoek naar gemotiveerde Voorbereiders. Dit voor in het productieproces van smeersalades alsook reguliere salades.
TRIXXO JOBS MAASMECHELEN
Lanaken
Voor een klant in Lanaken zijn wij op zoek naar een naaister/plooister (18 uur). Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het herstellen van kleding (bv.
TRIXXO JOBS HAM
Ham
Voor een leuk bedrijf regio Ham zoeken wij gedreven elektriciens voor onmiddellijke opstart : Je hebt ervaring als elektricien *. Je werkt op diverse werven *.
TRIXXO Sint-Truiden Call
Sint-Truiden
Je gaat aan de slag als sales advisor. Dat wil zeggen dat je mensen opbelt, peilt naar hun wensen en hen gepaste producten en diensten voorstelt.
TRIXXO JOBS HAM
Paal
Functieomschrijving Je bent verantwoordelijk voor : De behandeling (fysiek en administratief) van zowel de ingaande als de uitgaande goederen *.
TRIXXO JOBS MAASMECHELEN
As
Voor een klant in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een binnenschrijnwerker (m/v). Het lezen van plannen en hier een eigen invulling aan geven *.