Trixxo Jobs jobs in Mechelen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 115 jobs
TRIXXO JOBS MECHELEN
Mechelen
Voor een doe-het-zelf zaak, zijn wij op zoek naar een part-time kassamedewerker. Je zal 25 uur per week presteren verdeeld over 3 dagen.
TRIXXO JOBS GENT
Mechelen
Voor de service desk van onze klant hun Business Unit ‘Tax and Accounting software’ (Zwijnaarde) gaan we op zoek naar een enthousiaste First line Servicedesk…
TRIXXO JOBS MECHELEN
Mechelen
Voor onze klant in de Mechelen zijn we op zoek naar een **carrossier**. Als Carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit.
TRIXXO JOBS MECHELEN
Mechelen
Voor een brasserie in Mechelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde flexi jobber! Is horeca je ding en hou je van sociaal contact?
TRIXXO JOBS MECHELEN
Mechelen
Ben je gepassioneerd om met auto's te werken? Zoek je graag mee naar een oplossing van een defecte wagen? Dan is dit dé ideale job voor jou!
TRIXXO JOBS MECHELEN
Mechelen
Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een **klantendienstmedewerker automotive**. Je ontvangt klanten met de glimlach en beantwoordt al hun…
TRIXXO JOBS BVBA
Boom
Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een commercieel administratief bediende! Ja staat mee in voor de aankoop, verkoop, administratie en de planning…
TRIXXO JOBS MECHELEN
Lint
Voor een bedrijf in Lint zijn wij op zoek naar een **kinderverzorger**. Je staat in voor het begeleiden en verzorgen van baby’s en peuters(0-3j).
TRIXXO JOBS MECHELEN
Waarloos
Voor een bedrijf in Waarloos zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor het maken en plaatsen van trappen. Je hebt een opleiding Hout genoten.
TRIXXO JOBS BVBA
Puurs
Voor onze klant in Puurs zijn we op zoek naar een hulp magazijnier! Heftruckchauffeur (ervaring vereist, attest plus) *. Daguren van 7.00u tot 15.30u.