Trixxo Jobs Paal jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 9 jobs
TRIXXO JOBS Paal
Hasselt
Zoek je een leuke en goed betalende flexijob? Ben je vrij in het weekend? Wij zoeken nog een verkoopmedewerker (M/V) voor een bakkerswinkel in Hasselt.
TRIXXO JOBS Paal
Beringen
Voor een fabrikant van ramen en deuren zijn wij dringend op zoek naar een productiemedewerker PVC: Je plaatst de mechanische onderdelen in ramen en deuren *.
TRIXXO JOBS Paal
Beringen
Voor een fabrikant van ramen en deuren zijn wij dringend op zoek naar een productiemedewerker hout : Je plaatst de mechanische onderdelen in ramen en deuren *.
TRIXXO JOBS Paal
Diest
Wil je graag verkoopmedewerker zijn (M/V) in een bakkerswinkel te Diest 30u per week ? Het vullen van de rekken met broden, gebak e.d. Je werkt 30 U per week *.
TRIXXO JOBS Paal
Diepenbeek
Voor een innovatieve fabrikant van intelligente klimatisatie toepassingen regio Diepenbeek zoeken wij een **productiearbeider laklijn (M/V)**.
TRIXXO JOBS Paal
Balen
Voor een bedrijf in Balen zijn we op zoek naar een montage-voorwerker. Het aansturen van een ploeg van 3 à 4 monteurs *. Wat verwachten we van jou?
TRIXXO JOBS Paal
Balen
Ben je op zoek naar een goede job als monteur te Balen? Lees dan zeker even verder! Opstelling van hoogtewerker, stellingen, steigers, ladders, ed… *.
TRIXXO JOBS Paal
Diepenbeek
Voor een innovatieve fabrikant van intelligente klimatisatie toepassingen regio Diepenbeek zoeken wij een **Tig Lasser****. Je kan Tig en Mig lassen *.

We have removed 1 job posting very similar to those already shown. To see the additional result, you may repeat your search with the omitted job posting included.

» Post your CV - It only takes a few seconds