Trixxo Jobs jobs in Mechelen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 78 jobs
TRIXXO JOBS GENT
Mechelen
Voor de service desk van onze klant hun Business Unit ‘Tax and Accounting software’ (Zwijnaarde) gaan we op zoek naar een enthousiaste First line Servicedesk…
TRIXXO JOBS MECHELEN
Mechelen
Voor een ambitieus boekhoudkantoor in Mechelen zijn we op zoek naar een **Accountant.**. Je beheert eigen dossiers van A-Z met betrekking tot…
TRIXXO JOBS MECHELEN
Muizen
Voor een multifunctioneel bedrijf zijn we op zoek naar een **polyvalent medewerker**. Je zal een breed scala van taken voor jouw rekening nemen:
TRIXXO JOBS MECHELEN
Muizen
Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een **ervaren dakwerker.**. Je staat in voor daktimmerwerken en dakwerken op platte en hellende daken.
TRIXXO JOBS BVBA
Kruibeke
Wij zijn op zoek naar een reachtruck chauffeur in Kruibeke. Willen werken in koude omgeving: 4°, -2 ° en -22° (aparte ploeg) *.
TRIXXO JOBS BVBA
Edegem
Voor een bedrijf in Edegem zijn we op zoek naar een **ervaren wegenwerker**. Je zal zowel wegenwerken uitvoeren aan de openbare weg als aan de industrie.
TRIXXO APH
Zaventem +1 location
Trixxo est une entreprise agréée pour l'offre d'aide-ménagère via le système des titres-services. Avec plus de 45.000 familles et 6.500 aides-ménagères…
TRIXXO JOBS BVBA
Wilrijk
Voor onze klant in Wilrijk zijn we op zoek naar een interieuradviseur *. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers in de showroom.
TRIXXO JOBS BVBA
Boom
Voor onze klant in Boom zijn we op zoek naar service-techniekers voor onze assemblage- en plaatsingsdienst. Adviseren en informeren van klanten.
TRIXXO JOBS BVBA
Schilde
Voor een bedrijf in Wijnegem zijn wij op zoek naar een vrachtwagentechnieker. Ontvangen (ev ophalen) van voertuigen voor onderhoud of kleine herstelling -…