Unibind jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 8 jobs
Binnen Peleman biedt ons Training team een kwalitatief antwoord op de leerbehoeften van onze medewerkers en distributeurs. Wat verwachten we van jou?
In het kader van onze groei, zijn we op zoek naar een (Junior) R&D Engineer. Als (Junior) R&D Engineer behoren volgende zaken tot jouw takenpakket:
Je analyseert, ontwikkelt en documenteert maatwerk op bestaande databases voor ons in-house ontwikkelde ERP pakket Fly2Data. Alleen of samen met het team.
Als ICT First Line Support medewerker ben je het aanspreekpunt voor alle afdelingen binnen de Peleman groep. Je bent lid van een klein gedreven team met o.a.
Het succes van Peleman staat of valt met de juiste mensen. Een gedegen hr-aanpak is cruciaal om onze groei te realiseren. En dat is waar jij bij komt kijken!
Je doet omstellingen van Peleman specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de…
Als onderhoudstechnieker behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Je staat in voor het oplossen van de dagdagelijkse storingen aan de productiemachines.
Als Technisch tekenaar – mechanisch ontwerper behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Je werkt mee in een R&D afdeling voor het verder uitwerken van papier…
» Post your CV - It only takes a few seconds