Post your CV - It only takes a few seconds

Vakantiejob jobs

Page 1 of 1,133 jobs
Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Kom jij ons team versterken?
ONLY
Hasselt +2 locations
ONLY HASSELT IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? We look forward to hearing from you!
Dit is een spontane vacature om instroom te bevorderen. ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt studenten om ons vast personeel tijdens het…
Ben jij op zoek naar de leukste bijbaan in Antwerpen én ben jij trendsettend, spontaan en servicegericht? Wat ga je doen als Verkoopmedewerker in Antwerpen?
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
A little bit of history. Lacoste, the story of an iconic brand. A love for the game, a passion for innovation and a certain French elegance.
ONLY
Hasselt
ONLY HASSELT IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? We look forward to hearing from you!
Care.be
Belgium +1 location
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten, zowel na de schooluren als tijdens de vakantie.
VERO MODA LEUVEN IS OP ZOEK NAAR EEN JOBSTUDENT VOOR DE WEEKENDS. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA?
Agilitas
Putte
Hou je van gezond eten zoals groenten en fruit en ben je op zoek naar een studentenjob ? Neem dan vlug een kijkje in onze vacature. Wij helpen jou graag verder.