Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Vakantiejob jobs in Anderlecht

Page 1 of 75 jobs
Agilitas
Ternat
Naast een knalblauw T-shirt en een spontane lach hebben je collega’s nog iets met elkaar gemeen: Een passie voor alles wat vers is.
De Markten
Brussels
De Markten is het gemeenschapscentrum van de Brusselse vijfhoek en maakt deel uit van N22, het netwerk van de Nederlandstalige gemeenschapscentra in het…
Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Kom jij ons team versterken?
Pilar
Brussels +1 location
Pilar is een open, artistiek laboratorium in Brussel, gelegen aan de VUB. Een steunzuil voor en door jongeren. Je bent hands on en kan zelfstandig werken.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
VERO MODA AALST IS OP ZOEK NAAR EEN JOBSTUDENT VOOR DE WEEKENDS. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA?
Jobfixers Asse Industry
Relegem
Voor onze klant te Zellik zijn we op zoek naar een jobstudent magazijnier; Uw taken bestaan uit laden en lossen, order picking, goederen wegplaatsen in het…
Voor dit Hubo filiaal zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die ons team enkele uren per week kan komen versterken (voornamelijk kassa).
Dockx Rental
Vilvoorde
Als student verwachten we dat je instaat voor het dagelijkse beheer van de vloot. Daarbij sta je in de eerste plaats in voor het reinigen van de voertuigen.
Bij positieve evaluatie van de stage, bieden wij een vakantiejob aan. Als stagiair versterk je de cel Welzijn, Leren & Ontwikkelen waarin je ruimschoots jouw…