Vakantiejob jobs in Enghien

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 26 jobs
Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Kom jij ons team versterken?
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Agilitas
Ternat
Naast een knalblauw T-shirt en een spontane lach hebben je collega’s nog iets met elkaar gemeen: Een passie voor alles wat vers is.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Groot-Bijgaarden
Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te…
Qjobs
Ninove
Ben je student en hou je van mode? Help je graag de mensen verder met een brede glimlach en is een job in de verkoop echt iets voor jou?
Komma vzw
Erpe-Mere
Begeleiden van spelmomenten en spelimpulsen geven. Ondersteuning van het bestaande team. Werken met kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. Van 6 tot 10 jaar.
Het betreft een gerenommeerd grootwarenhuis. Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen:
Sint-Martens-Lennik
Ben jij op zoek naar een toffe studentjob tijdens de weekends of in de week? Voor een superpmarkt in Lennik zoeken wij studenten!
Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
Een leuke vakantiejob in het weekend. Ben je op zoek naar een actieve en leuke vakantiejob in het weekend doorheen het schooljaar?