Vakantiejob jobs in Mechelen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 213 jobs
Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Kom jij ons team versterken?
Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de…
Technopolis streeft er naar om wetenschap en technologie dichter bij de mens te brengen, en wil kennis toegankelijk maken voor een breed publiek.
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden
Je vindt inspiratie in echte verhalen, fijne contacten en levenswijsheid. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Wat hebben we je te bieden?
Antwerp (city)
Ben jij op zoek naar de leukste bijbaan in Antwerpen én ben jij trendsettend, spontaan en servicegericht? Wat ga je doen als Verkoopmedewerker in Antwerpen?
Technopolis streeft er naar om wetenschap en technologie dichter bij de mens te brengen, en wil kennis toegankelijk maken voor een breed publiek.
VERO MODA WIJNEGEM IS OP ZOEK NAAR EEN JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA?
Sint-Jozefkliniek
Bornem
Als je een vakantiejob wil doen als zorgkundige, dien je geslaagd te zijn in het eerste jaar van de bachelor opleiding verpleging.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een student om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou?