Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Vakantiejob jobs in Wilsele

Page 1 of 93 jobs
Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Kom jij ons team versterken?
VERO MODA LEUVEN IS OP ZOEK NAAR EEN JOBSTUDENT VOOR DE WEEKENDS. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA?
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Agilitas
Tremelo
Ben je op zoek naar een leuke studentenjob in de regio van Heist-op-den-Berg? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Wekelijks op zaterdag en/of zondag.
Wieni
Leuven
Interesse om als jobstudent aan de slag te gaan ? Wij zoeken gemotiveerde en gedreven studenten die tijdens de zomervakantie wensen te werken in de kinderopvang…
Agilitas
Leuven
Voor een frituur in Leuven zijn wij op zoek naar jobstudenten! Heb jij op vaste dagen geen les en zou je graag een centje bijverdienen?
TRIXXO JOBS LEUVEN
Wilsele
Van 16 september tot 27 september zoekt onze klant in Leuven een magazijnmedewerker. Je zal instaan voor het opruimen en sorteren van het ijzermagazijn.
UPC KU Leuven
Leuven
Je draagt als gemotiveerde job- of werkstudent verpleegkunde bij aan kwalitatieve zorgverlening binnen de diverse zorgprogramma’s.
Voor een supermarkt in Wilsele zijn we op zoek naar een jobstudent om 1 op 2 zaterdagen te werken in de winkel of bakkerij.
Medisch Centrum voor Huisartsen
Leuven
50 jaar geleden werd het Medisch Centrum voor Huisartsen (MCH) opgericht. Het centrum brengt gespecialiseerde zorg dicht bij de patiënten, zonder hen…