Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Vakantiewerk jobs in East Flanders

Page 1 of 20 jobs
Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis
Aalst
Er is vakantiewerk mogelijk op onze drie campussen (Aalst, Asse en Ninove). Ontdek via vakantiewerk onze verschillende afdelingen en wie weet, misschien wel je…
WZC De Foyer
Zwijnaarde
Je kan hier je stage volgen of vakantiewerk doen. Vakantiewerk en weekendwerk zijn het ganse jaar mogelijk in de zorg. Ook niet-gelovigen zijn hier welkom.
Momenteel ben je op zoek naar vakantiewerk voor de maanden mei, juni, juli, augustus of september (OVEREEN TE KOMEN). DUUR:van 1 tot 4 maanden.
Momenteel ben je op zoek naar vakantiewerk voor de maanden augustus en september (OVEREEN TE KOMEN). DUUR:van 1 tot 4 maanden. AT DECATHLON THE GAME IS ON!
Je helpt mee als administratieve ondersteuning in het bedrijf. Je helpt mee met de voorbereiding van het transport. Je bent punctueel en administratief sterk.
Weekendwerk - doorheen de week - vakantiewerk. Als STUDENT ben je mede verantwoordelijk voor de shopping experience in je winkel en zorg je ervoor dat de klant…
Regiotalent
Ghent
Voor een klant in het Gentse zijn wij momenteel op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomervakantie.
AGO Technics is op zoek naar een student automechanica regio Drongen. Doel van de functie is om in te staan voor het onderhoud, het stellen van diagnoses en…
Tijdens het schooljaar zoeken wij studenten die vrij zijn om enkele dagen per week te werken. Onze afdeling werkt voor verschillende bedrijven die op zoek zijn…
IMPACT
Ghent
Heb je een stage of wat vakantiewerk achter de rug, dan toon je dat ook de techniek al in de vingers zit. We zijn op zoek naar een hulpelektricien regio Gent!