Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Vakantiewerk jobs in Ghent

Page 1 of 10 jobs
Als STUDENT ben je mede verantwoordelijk voor de shopping experience in je winkel en zorg je ervoor dat de klant altijd centraal staat in alles wat jij en je…
WZC De Foyer
Zwijnaarde
Je kan hier je stage volgen of vakantiewerk doen. Vakantiewerk en weekendwerk zijn het ganse jaar mogelijk in de zorg. Ook niet-gelovigen zijn hier welkom.
Je helpt mee als administratieve ondersteuning in het bedrijf. Je helpt mee met de voorbereiding van het transport. Je bent punctueel en administratief sterk.
Twins lokeren
Lokeren
Als weekendhulp/jobstudent zorg je samen met onze vaste verkoopsters. Voor een perfecte service, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij.
Easy apply
Ontdek via vakantiewerk het reilen en zeilen op een afdeling en misschien wel je toekomstige fantastische collega’s! Je beschikt over een visum als zorgkundige.
Easy apply
Juri
Zele
Op zoek naar een stage of vakantiejob in ‘de bouw’?... Op zoek naar een stage of vakantiejob in ‘de bouw’? Ben je een doe-er en steek je graag de handen uit de…
Easy apply
U hebt minimum een eerste werkervaring in een productie-omgeving (door bv vakantiewerk, interim,...). Onze klant is een internationaal gekend productiebedrijf…
Easy apply

We have removed 3 job postings very similar to those already shown. To see these additional results, you may repeat your search with the omitted job postings included.

» Post your CV - It only takes a few seconds