Vakantiewerk jobs in Mechelen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14 jobs
Vakantiewerk van 02/09 tem 20/09. Voor de hoofdzetel van onze klant in Berchem zoeken wij momenteel een jobstudent administratief bediende voor de periode 02/09…
Ben jij een bachelor- of masterstudent en voor de maand augustus nog op zoek naar vakantiewerk? Heb je interesse in het uitvoeren van administratieve taken?
Ben jij een bachelor- of masterstudent en voor de maand juli nog op zoek naar vakantiewerk? Heb je interesse in het uitvoeren van administratieve taken?
Ben jij een bachelor- of masterstudent en voor de maand september nog op zoek naar vakantiewerk? Heb je interesse in het uitvoeren van administratieve taken?
Zoek je nog vakantiewerk voor de maand juli? Ben jij een bachelor- of masterstudent en heb je vanwege jouw studies een achtergrond in chemie?
Zoek je nog vakantiewerk voor de maand augustus? Ben jij een bachelor- of masterstudent en heb je vanwege jouw studies een achtergrond in chemie?
Zoek je nog vakantiewerk voor de maand augustus? Ben jij een bachelor- of masterstudent en heb je vanwege jouw studies een achtergrond in chemie?
IMPACT
Antwerp (city)
Je hebt een opleiding elektriciteit genoten ( BSO, TSO of andere opleiding)- Je hebt reeds ervaring(voor schoolverlaters is een stage-ervaring of vakantiewerk…
Voor een supermarkt in Zandhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Je werkt mee aan de kassa. Je bent klantvriendeljik en je ziet zelf werk.
Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Accountant-Analyst met minstens 3 jaar relevante werkervaring. Contact met bank en verzekeringen.