Vakantiewerk jobs in Oosterzele

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 10 jobs
WZC De Foyer
Zwijnaarde
Je kan hier je stage volgen of vakantiewerk doen. De vzw Woon- en Zorgcentra De Foyer is een studentvriendelijke organisatie. Eerbied en respect staan centraal.
Als STUDENT ben je mede verantwoordelijk voor de shopping experience in je winkel en zorg je ervoor dat de klant altijd centraal staat in alles wat jij en je…
Je helpt mee als administratieve ondersteuning in het bedrijf. Je helpt mee met de voorbereiding van het transport. Je bent punctueel en administratief sterk.
Twins lokeren
Lokeren
Easily apply
Als weekendhulp/jobstudent zorg je samen met onze vaste verkoopsters. Voor een perfecte service, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij.
Juri
Zele
Easily apply
Op zoek naar een stage of vakantiejob in ‘de bouw’? Ben je een doe-er en steek je graag de handen uit de mouwen? Eerder op zoek naar een wekelijkse job?
Easily apply
Ontdek via vakantiewerk het reilen en zeilen op een afdeling en misschien wel je toekomstige fantastische collega’s! Je beschikt over een visum als zorgkundige.
Oudenaarde
Easily apply
U hebt minimum een eerste werkervaring in een productie-omgeving (door bv vakantiewerk, interim,...). GOEDBETAALDE JOBS VOOR A2-ER!

We have removed 3 job postings very similar to those already shown. To see these additional results, you may repeat your search with the omitted job postings included.

» Post your CV - It only takes a few seconds