Vakantiewerk jobs in Ramsdonk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14 jobs
Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis
Aalst
Er is vakantiewerk mogelijk op onze drie campussen (Aalst, Asse en Ninove). Ontdek via vakantiewerk onze verschillende afdelingen en wie weet, misschien wel je…
Vakantiewerk van 02/09 tem 20/09. Voor de hoofdzetel van onze klant in Berchem zoeken wij momenteel een jobstudent administratief bediende voor de periode 02/09…
Ben jij een bachelor- of masterstudent en voor de maand augustus nog op zoek naar vakantiewerk? Heb je interesse in het uitvoeren van administratieve taken?
Ben jij een bachelor- of masterstudent en voor de maand juli nog op zoek naar vakantiewerk? Heb je interesse in het uitvoeren van administratieve taken?
Zoek je nog vakantiewerk voor de maand juli? Ben jij een bachelor- of masterstudent en heb je vanwege jouw studies een achtergrond in chemie?
Zoek je nog vakantiewerk voor de maand augustus? Ben jij een bachelor- of masterstudent en heb je vanwege jouw studies een achtergrond in chemie?
Ben jij een bachelor- of masterstudent en voor de maand september nog op zoek naar vakantiewerk? Heb je interesse in het uitvoeren van administratieve taken?
Zoek je nog vakantiewerk voor de maand augustus? Ben jij een bachelor- of masterstudent en heb je vanwege jouw studies een achtergrond in chemie?
IMPACT
Antwerp (city)
(voor schoolverlaters is een stage-ervaring of vakantiewerk ook relevant). Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien:
Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Accountant-Analyst met minstens 3 jaar relevante werkervaring. Contact met bank en verzekeringen.