Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 9,404 jobs
Zara beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving. Waakt over het imago van het merk.
En natuurlijk krijg je bij ons ook je woon-werk transportkosten aan 100 % vergoed volgens het stelsel uit PC 311 / standaard 30% shopkorting / 20 vakantiedagen …
Met deze opleiding op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en…
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Je wordt tewerkgesteld in een voltijdse functie waarbij je zal werken van 22u00-6u00, op vrijdag is dit van 21u00-5u00. Je beschikt over een zekere maturiteit.
Je voert kwaliteitscontrole uit en behoud de controle over het proces. Voltijds contract met optie vast. Je krijgt een interne opleiding.
Bekijk zeker het filmpje dat als eerste verschijnt voor meer informatie over deze functie. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk schrikt je niet af.
OMG Prefab Beton
Dessel
We zijn een bedrijf waar met vakmanschap en passie hoog technologische betonproducten gecreëerd worden op maat van de klant.
De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Er zijn openstaande vacature's in verschillende fillialen onder andere :
Je spreekt zeer goed Nederlands. Doorgroeien tot teamleader behoort ook tot de mogelijkheden. Albert Heijn is een supermarkt met een zeer uniek en breed aanbod…