Vanderstraeten jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 24 jobs
Thomas Vanderstraeten
Kortrijk
Als schadebeheerder sta je samen met jouw collega's in voor de behandeling van alle schadegevallen. Je beheert jouw dossiers van A tot Z, wat wil zeggen vanaf…
Vanderstraeten
Lummen
Ter versterking van ons werfteam zijn wij op zoek naar een allrounder : Nazorg verzekeren op de werf. Aantrekkelijk salaris in functie van bekwaamheid en…
Vanderstraeten
Lummen
Ter versterking van ons werfteam zijn wij op zoek naar meestergasten : Instaan voor de uitvoering / maatvoering van werken op de werf.
Vanderstraeten
Lummen
Ter versterking van ons werfteam zijn wij op zoek naar schrijnwerkers / plaatsers : Zelfstandig kunnen werken op werven.
Collaborer au sein du service secrétariat/personnel. Faire partie du Comité de direction et participer au traitement des dossiers abordés.
Vanderstraeten
Lummen
U zorgt voor de opvolging van één of meerdere bouwprojecten. U heeft relevante ervaring in deze functie. U bent ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.
Vanderstraeten
Lummen
U bent verantwoordelijk voor de uitvoering conform plannen en lastenboek, binnen termijn en budget. U staat in voor de dagelijkse planning en werforganisatie.
Dhr. Vanderstraeten
Alken
Flexibel meewerken In de verschillende afdelingen van de bakkerij en patisserie . Er wordt rekening gehouden met welk werk jou het beste ligt .
Met en application la politique sociale définie à partir des objectifs généraux du CPAS et assure l’évaluation de celle-ci ; Etre bilingue nl/fr ou fr/nl.
Bfood
Brussels
Bfood heeft als missie de culinaire ervaring en de gezondheid van hun fans te verbeteren. Productie van "kant-en-klare" gerechten in een B2B-context;