Vanderstraeten jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 13 jobs
Thomas Vanderstraeten
Kortrijk
Als schadebeheerder sta je in samenspraak met de zaakvoerder in voor de behandeling van alle schadegevallen. Agent général d'assurances 6 mois.
Thomas Vanderstraeten
Bruges
Als dossierbeheerder sta je (op termijn) in voor de opvolging van jouw dossiers. Dit voor zowel éénmanszaken als vennootschappen.
Vanderstraeten
Lummen
Ter versterking van ons werfteam zijn wij op zoek naar een allrounder : Nazorg verzekeren op de werf. Aantrekkelijk salaris in functie van bekwaamheid en…
Vanderstraeten
Lummen
Ter versterking van ons werfteam zijn wij op zoek naar meestergasten : Instaan voor de uitvoering / maatvoering van werken op de werf.
Vanderstraeten
Lummen
Ter versterking van ons werfteam zijn wij op zoek naar schrijnwerkers / plaatsers : Zelfstandig kunnen werken op werven.
Vanderstraeten
Lummen
U bent verantwoordelijk voor de uitvoering conform plannen en lastenboek, binnen termijn en budget. U staat in voor de dagelijkse planning en werforganisatie.
Vanderstraeten
Lummen
U zorgt voor de opvolging van één of meerdere bouwprojecten. U heeft relevante ervaring in deze functie. U bent ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.
Vanderstraeten
Lummen
Ter uitbreiding van onze logistieke dienst zijn wij op zoek naar een technieker / elektricien : Aantrekkelijk salaris in functie van bekwaamheid en ervaring.
Dhr. Audry Vanderstraeten
Haaltert
Onze IT’ers zijn aan het zweten. Niet door de pizza’s op dinsdag of de cavaatjes op vrijdag, maar door het toenemende aantal webprojecten voor steeds grotere…
Neem vandaag nog contact op met Nathalie Vanderstraeten, via mail vacature@beliwest.be of telefonisch 051/82 81 01. Je bent de vertegenwoordiger van Belisol.
Easy apply