Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14,674 jobs
Voor onze winkel BERSHKA zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
PC Bethanië
Belgium
Op basis van een gedetailleerde planning draag je zorg voor de schoonmaak in het ziekenhuis. Je zorgt voor het schoonhouden van het eigen poetsmateriaal.
Antwerp (city)
Flamant is in België, maar ook in het buitenland, bekend om zijn interieurinrichting en – concepten. Het bedrijf werd in 1979 opgericht en is sinds 2007 zelfs…
Antwerp (city)
Voor onze winkel PULL&BEAR zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is. Komt je dat bekend voor?
STRADIVARIUS
Wijnegem
Voor onze STRADIVARIUS winkel zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
AZ Sint-Lucas Gent is een modern, sociaal en vlot bereikbaar ziekenhuis in hartje Gent. Verspreid over twee campussen bestrijkt het medisch aanbod nagenoeg alle…
Federale Politie
Belgium
P 7026 N 19 04. Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur. De hulpkracht - arbeider behoort tot de groep van hulpkrachten onder leiding van PLIF.
Flemish Region
Recherche proactive via les réseaux sociaux, le réseau locale et les bases de données telles que VDAB, Actiris et le FOREM, le filtrage des CV entrants, etc.;
HUISARTSENWACHTPOST 38
Sint-Truiden
Telefonische contacten met de patiënten die de wachtpost contacteren - Invoeren van patiëntengegevens in het daarvoor voorziene computerprogramma - Afspraken…
Als sales assistant help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten.