Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,316 jobs
€11,31 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Zijn orde en netheid jouw tweede natuur? En heb je een hart voor mensen? Dan is de job als huishoudhulp dienstencheques bij…
Extra Group
Wevelgem +2 locations
EXTRA GROUP is een snelgroeiend familiebedrijf met hoofdzetel in Zwevegem en meer dan 40 succesvolle winkels. Op zoek naar een job met iets eXtra?
Zorgbedrijf Roeselare
Roeselare
Wat houdt de functie in? Ter versterking van ons administratief team zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische administratieve duizendpoot.
Impermo
Kortrijk
Gedreven werkzoekende met zin in opleiding tot magazijnier/poetshulp. Wij zijn een familiebedrijf waarbij 4 generaties, sinds 1918, hun hart en ziel…
Marc Pareit
Kortrijk
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als deeltijdse afwasser binnen deze onderneming sta je in voor de afwas van allerhande servies:
Eva Noyez
Menen
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als keukenhulp help je zowel met de collega's van de logistiek, als met de koks. De ingrediënten doseren en mengen.
Caroline Gadeyne
Kortrijk
Niveau non précisé Domaine non précisé. Poetsen grote ruimtes en lokalen in een schoolgebouw. Technicien de surface 24 mois.
AG MULTI-SERVICES
Wevelgem
Schoonmaken van burelen, sanitair en refter. Nederlands of frans kunnen spreken - Hanteren van een schrobzuigmachine - ervaring in schoonmaken is een plus-punt.
Dhr. Mathieu Demeyer
Zwevegem
Niveau non précisé Domaine non précisé. Voor Delhaize Zwevegem zijn wij op zoek naar een parttime poetsdame. ( 9-12u) De donderdag van 16-19u.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…