Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Affligem

Page 1 of 2,260 jobs
Mevr. Nancy Sterck
Aalst
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van het restaurant. Je poetst de vloer, de bar en de toiletten.
€12,11 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
Deze vacature is voor 18 uur per week. Ben je dol op mode, lingerie en zoek je een baan in de retail, ben je daarnaast een gepassioneerd verkoper?
Agilitas
Erembodegem
Voor één van onze klanten houden we woensdag 23 oktober een jobdag ter aanvulling van de huidige studentenpool. Dit om regelmatig in te springen in de winkel.
Jobfixers Asse Industry
Ternat
Voor onze klant regio Ternat zijn we op zoek naar een chauffeur B die bloemen en planten wil leveren aan supermarkten. Arbeidsduur + 10u per dag.
Snacks Bosteels
Liedekerke
U bent gemotiveerd en een teamplayer. Ervaring in een nachtploeg is een pluspunt.
Agilitas DEINZE
Asse
Als jobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel ernetjes bijligt en dat de klanten op een vriendelijke manier worden verdergeholpen.
VREDEGERECHT ASSE
Asse
Zorgvuldig en volgens precieze instructies de lokalen van het vredegerecht te Asse schoonmaken. Dit betekent de bureaus, lokalen, gangen, sanitaire installaties…
Ntavit Kostanidis
Aalst
Général 3ème degré Domaine non précisé. Administratieve taken (facturen opmaken, bestellingen plaatsen, mails beantwoorden, enz.); 3,5t en max. 8 plaatsen.
Agilitas
Tisselt
€18 per uur
Voor een logistiek bedrijf in Tisselt zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om te orderpicken. Heb je reeds ervaring als orderpicker en heb jij gevoel…