Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Alleur

Page 1 of 258 jobs
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek?
Mevr. Veerle Poosen
Lanaken
Niveau non précisé Domaine non précisé. 4 dagen per week Vaste klant in Veldwezelt. Uren namiddag / vroege avond totaal : Technicien de surface 6 mois.
Mevr. Katleen Jordens
Tongeren
Wij zijn een firma gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetwerken. Wij zijn op zoek naar een een toffe collega voor het installeren (blazen) van…
Zin in een job als verzorgende in de thuiszorg? Heb je een warm hart voor zorgbehoevende mensen? Dan is werken bij Familiehulp iets voor jou!
De eindejaarperiode is alweer in zicht en alle Action winkels maken zich stilaan klaar voor de drukste maar leukste periode van het jaar.
TONGEREN
Tongeren
Als administratief medewerker kan je tewerk gesteld worden bij Stad, OCMW en/of het Woonzorgcentrum. Afhankelijk van waar je terecht komt zal je verschillende…
Kinderdagverblijf Juul
Tongeren
De dagelijkse werking van de kinderopvang waarborgen volgens visie en missie van de organisatie. Zelfstandig activiteiten organiseren, met oog voor welbevinden…
Dhr. Brugmans Victor
Sint-Truiden
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je staat in voor de bereidingen (snacks, croques, spaghetti,...). Commis de cuisine 6 mois.
Je staat in voor het onthaal van de patïenten. Je verzorgt de administratie, briefwisseling en telefonie. Je kunt vlot werken met de computer.