Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 890 jobs
McGregor New York is sinds 1921 de pionier van een complete lifestyle: Casual, relaxed, sportief, maar óók stijlvol. 'Anchored in the classics' noemen we dat.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Sport Vlaanderen Genk
Genk
€1.843 per maand
Vermeld in het onderwerp van je mail of brief de vacaturetitel en het vacaturenummer. Je je kandidatuur uiterlijk op 11 november 2019 naar ons stuurt (de datum…
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Mevr. Gielen Ann
Opglabbeek
Niveau non précisé Domaine non précisé. Schoonmaken van keuken, refter & sanitair. Technicien de surface 6 mois. De ruimtes ventileren en verluchten.
Mevr. Brigitte Carlens
As
Afwas, voorbereiding van de mis en place, borden garneren, kleine keuken helpen maken en doorgeven, zelfstandig kunnen werken, flexibel zijn, opruimfase van de…
Dhr. Weytjens
Genk
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van ramen, vloeren en ruimten. Technicien de surface 24 mois.
Mevr. Vandeurzen Vera
As
Woonzorgcentrum Pallieter wilt voor zijn bewoners een echte thuis zijn, waarin zij opgenomen worden in een leefgemeenschap waarin zij zichzelf kunnen zijn met…
New Yorker
Genk
Wat je bij ons gaat doen. Stilzitten is niets voor jou, want jij moet jouw energie kwijt. De hele dag ben je druk in de weer om klanten blij te maken.
Mevr. Goossens
Peer
Niveau non précisé Domaine non précisé. VitaS is de overkoepelende organisatie voor seniorenzorg. Zij beheert 4 actieve woonzorgcentra namelijk St.