Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,738 jobs
€11,31 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Zijn orde en netheid jouw tweede natuur? En heb je een hart voor mensen? Dan is de job als huishoudhulp dienstencheques bij…
Zorgbedrijf Roeselare
Roeselare
Wat houdt de functie in? Ter versterking van ons administratief team zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische administratieve duizendpoot.
Eva Noyez
Menen
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als keukenhulp help je zowel met de collega's van de logistiek, als met de koks. De ingrediënten doseren en mengen.
Impermo
Kortrijk
Gedreven werkzoekende met zin in opleiding tot magazijnier/poetshulp. Wij zijn een familiebedrijf waarbij 4 generaties, sinds 1918, hun hart en ziel…
Extra Group
Wevelgem +1 location
EXTRA GROUP is een snelgroeiend familiebedrijf met hoofdzetel in Zwevegem en meer dan 40 succesvolle winkels. Op zoek naar een job met iets eXtra?
Mevr. Verhamme
Kortrijk
Niveau non précisé Domaine non précisé. Groenten wassen, fruit schoonmaken, vlees bereiden enz.. Commis de cuisine 24 mois. De ingrediënten doseren en mengen.
Dhr. Mathieu Demeyer
Zwevegem
Niveau non précisé Domaine non précisé. Voor Delhaize Zwevegem zijn wij op zoek naar een parttime poetsdame. ( 9-12u) De donderdag van 16-19u.
LABONORM
Kortrijk
Ben jij een gedreven persoon met zin voor orde en netheid? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse…
BROUWERIJ OMER VANDER GHINSTE
Bellegem
Na een grondige interne opleiding ga je samen met je collega’s alle activiteiten van het brouwproces uitvoeren. Hierbij sta je in voor o.a.
Galico NV
Anzegem +1 location
In deze functie ben je verantwoordelijk voor een efficiënt artikelbeheer dat perfect up to date gehouden wordt.