Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Belsele

Page 1 of 2,865 jobs
BEVERLY'S
Kemzeke
Als administratief medewerker zal je instaan voor algemene boekhoudkundige en administratieve taken. E-mails behandelen (van huurders, boekhouders,...).
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/ verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
HOTEL RENARDEAU
Saint-Nicolas
Je staat in voor de vlotte afhandeling en doorverwijzing van vragen en klachten per telefoon of mail. Je begroet de bezoekers, bepaalt de aard en het doel van…
Rode Kruis-Vlaanderen biedt verzoekers om internationale bescherming een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend.
DENSECO
Saint-Nicolas
Schoonmaak van kantoren en sanitair 17,50u/week: Maandag tem vrijdag 17u - 20u30. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken.
KDS CONSULT
Saint-Nicolas
Je ontvangt binnenkomende telefonisch oproepen – Je voert administratieve taken uit met oog voor nauwkeurigheid – Je helpt informeert klanten, telefonisch/e…
De eindejaarperiode is alweer in zicht en alle Action winkels maken zich stilaan klaar voor de drukste maar leukste periode van het jaar.
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
PVH Belux
Saint-Nicolas
Verkoopster Tommy Hilfiger Menswear 24u. Bij Tommy Hilfiger doe je veel meer dan de functietitel doet uitschijnen. Zo ben je onderandere verantwoordelijk voor :
Bart De Beule
Saint-Nicolas
Je staat in voor volgende zaken: Snoeien en knippen van hagen. Vellen en snoeien van bomen. Professionnel 7ème spécialisation Agronomie et biotechnologie.