Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,195 jobs
Heb je een eerste werkervaring binnen de logistieke sector achter de rug? Ben je flexibel naar taakinhoud en bereid verschillende afdelingen te ondersteunen?
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/ verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als Assistent Winkelverantwoordelijke bij Action ben je de rechterhand van de winkelverantwoordelijke.
WERKERS
Beveren
Je voert alle werkzaamheden uit binnen de boomkwekerij. Snoeien en onderhouden van de bomen. Tractorwerk en het uitleveren van de bomen aan hun klanten.
Entre 6 et 9 heures du matin, vous préparez le magasin pour pouvoir accueillir nos clients en veillant à ce que les produits soient présentés d’une façon…
Entre 6 et 9 heures du matin, vous préparez le magasin pour pouvoir accueillir nos clients en veillant à ce que les produits soient présentés d’une façon…
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Heb jij er geen probleem mee om in een stoffige omgeving te werken? Ben je bereid om in een volcontinu systeem mee te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!
DE GELDER FASHION
Melsele
We zijn op zoek naar enkele enthousiaste studenten die op zaterdag 7 september kunnen meehelpen op een trouwfeest. Het zou gaan om de volgende taken:
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.