Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,692 jobs
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 9.000 medewerkers die op hun beurt de glimlachen…
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! … Als Assistent Winkelverantwoordelijke bij Action ben je de rechterhand van de winkelverantwoordelijke.
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! … Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en…
NIEUWLAND
Sint-Kruis
Je staat in voor de begeleiding van meisjes vanaf 12 - 18 jaar en hun gezinscontext in onze residentiële afdeling De Spiegel.
KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM
Sint-Michiels
1 FT opdracht als studiemeester om toezicht te houden tijdens de uren studie gedurende een volledig schooljaar . FT opdracht = 63 punten ( diploma HSO ).
LADBROKES ASSEBROEK
Assebroek
Je bediend de klanten zelfstandig in het kantoor. Het openen van de zaak en het afsluiten met de daartoe bijhorende taken.
PIKOSTORE S.L.
Bruges
Als Assistant Shop Manager ben je de rechterhand van de Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch…
Tempo-Team zoekt enthousiaste deeltijdse winkelbedienden (m/v) voor een internationale supermarktketen. Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel.
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/ verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.