Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,388 jobs
Je zal binnen een bepaalde Business Unit meewerken aan de dagdagelijkse administratie van het Sociaal Secretariaat. Je hebt een goede kennis van Word en Excel.
A DAY IN YOUR LIFE WITH US. WHY YOU WILL LOVE US. From the deep forests in Sweden, we have spread our culture and values around the world.
Arval
Zaventem
Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de purchase afdeling.
Voor onze winkel MASSIMO DUTTI zijn wij op zoek naar een fashion advisor waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Arval
Zaventem
Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de service delivery afdeling Maintenance en Insurance.
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur (1 jaar), voltijds of deeltijds, met kans op verlenging. Je kijkt templates na op hun correctheid.
Agilitas
Kortenberg
Ben je onmiddellijk beschikbaar en op zoek naar een job in de regio tussen Leuven en Brussel? Dan is dit misschien iets voor jou! Je werkt van maandag t.e.m.
FR Tu aimes travailler en équipe et communiques de manière ouverte et honnête avec tes collègues. Le client est au centre de tes priorités.
Vous êtes à la recherche de travail varié avec beaucoup de contact avec les clients? Alors un emploi en tant qu’employé de magasin chez Lidl vous correspond…
Deze vacature is voor 18 uur per week. Ben je dol op mode, lingerie en zoek je een baan in de retail, ben je daarnaast een gepassioneerd verkoper?