Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in De Panne

Page 1 of 250 jobs
ID aan Zee
Koksijde
Voor ons restaurant-tea room zoeken we een ernstige kandidaat voor het onderhoud van de zaal, keuken, ramen poetsen,... Je kan proper en zelfstandig werken.
NOBLE CHOCOLATES
Veurne
Je ondersteunt het Noble-team op verschillende manieren: Ondersteuning met planning door o.a. Verwerken van administratieve lijsten gelinkt aan productie, stock…
Pedro Dewitte
De Panne
Niveau non précisé Domaine non précisé. Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een enthousiaste en bekwame zaalmedewerker. Direct contact met de klant,.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Koen Declerck
Veurne
De begeleiding van ouderen bij de verplaatsing van en naar het dagcentrum; Het bedelen, klaarmaken en toedienen van maaltijden; 3,5t en max. 8 plaatsen.
Acou stefaan
De Panne
Niveau non précisé Domaine non précisé. Verkoop van heren en dameskleding in het luxesegment. Klantvriendelijkheid, netheid en stiptheid zijn de essentiële…
Agilitas
De Panne +1 location
Kom jij werken als winkelbediende in supermarkt met toffe werksfeer en collega's? Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken:
VANMARCKE COMPUTERS
Veurne
Je komt terecht in een kleine onderneming met een familiaal karakter. Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening.
Dhr. maenhout steve
Nieuwpoort
Niveau non précisé Domaine non précisé. We zijn op zoek naar een gemotiveerde kracht die bereid is in onze winkels te Bredene, Middelkerke en Nieuwpoort te…
DE VRIENDT WILLY
Diksmuide
Voor het onderhoud van de burelen van ons architectenbureau zoeken wij een gemotiveerd persoon. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken.