Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Dilsen

Page 1 of 511 jobs
Voor onze IKKS Outlet in Maasmechelen Village zijn we op zoek naar een: Als Verkoopster/Verkoper ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en…
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
We zoeken een spontane dame, liefst met ervaring in the verkoop om onze team te versterken.
En draag bij tot de kwaliteit die de VDAB nastreeft, elke dag weer. Secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring. Tot en met 10 oktober 2019.
Tandartspraktijk Alina Vyerlye
Neeroeteren
Wij zijn op zoek naar een administratief sterk persoon die vriendelijk kan omgaan met patiënten en ervaring heeft met stoelassistentie of bereid is dit te leren…
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Vip Clean
Maasmechelen
Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (m/v) klusjesman. Je staat in voor een tal van klus-opdrachten (herstellingen en periodieke taken).
HAMATRA
Genk
Op zoek naar een actieve baan met veel vrijheid, klantencontact en waardering? En waar je ook nog eens fit van wordt? Dan zijn we op zoek naar jou!
ILLOCHROMA HAONENG BELGIUM
Genk
Voor een industriële etikettendrukkerij te Genk zoeken wij een gemotiveerde inpakker Je bent een harde werker. Je kan snel werken en behoudt tempo in je werk.
C & S Contractor Safety
Genk
Heb je als calculator/Administratief bediende ervaring in de HVAC-sector? Heb je daar bovenop ook nog eens technisch inzicht?