Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 3,071 jobs
Agilitas
Tisselt
€18 per uur
Voor een logistiek bedrijf in Tisselt zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om te orderpicken. Heb je reeds ervaring als orderpicker en heb jij gevoel…
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
STRADIVARIUS
Wijnegem
Voor onze STRADIVARIUS winkel zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
Logistics Integrated Services(LIS)
Mechelen
Als productiemedewerker sta je in voor de goede werking en doorstroom van het productieproces in het magazijn. Of ben je een gemotiveerde schoolverlater?
Deze vacature is voor 18 uur per week. Ben je dol op mode, lingerie en zoek je een baan in de retail, ben je daarnaast een gepassioneerd verkoper?
€13,28 per uur
Hou je het graag proper en netjes? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker voor ons team te versterken voor een klant geleden te Kontich…
Houdt van teamwerk en communiceert op een open en eerlijke manier met je collega's. De klant is jouw topprioriteit. Fysiek werk schrikt je niet af.
BASISSCHOOL GEMEENSCHAPSONDERWIJS
Willebroek
Als administratief medewerker sta je in voor een algemene ondersteuning van onze school. Tot je takenpakket behoren onder meer : 8u00 tot 12u00 en 13u tot 16u.
Bistro VolDaan
Lier
Bistro VolDaan is gevestigd in een authentieke hoeve uit 1911 aan de buitenrand van de historische stad Lier. Serveren van dranken en gerechten.